Departement Mobiliteit en Openbare Werken

Toolbox duurzame mobiliteit

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

Mijn gegevens

Verificatiecode


*   Verplicht in te vullen velden.

Alle informatie over deze campagne vindt u op vlaanderen.be.
DISCLAIMER:
Departement Mobiliteit en Openbare Werken verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend in het kader van een goede afhandeling van uw subsidie aanvraag. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend intern verwerkt en worden in principe niet verder meegedeeld aan derden. Indien u echter aangeeft te willen samenwerken met AWV zullen uw persoonsgegevens wel worden meegedeeld aan AWV voor verdere opvolging.
Als u niet wilt dat we uw persoonsgegevens verwerken, kunt u dat melden door het invulformulier in te vullen op onze website https://mow-contact.be/. We kunnen u dan mogelijks onze dienst niet verstrekken. U kunt ook altijd via deze weg vragen welke persoonsgegevens we verwerken, u kunt ze laten verbeteren of verwijderen of u kunt andere vragen stellen met betrekking tot de manier waarop we uw gegevens verwerken. We vragen dan een bewijs van uw identiteit zodat we uw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft.
Bent u het niet eens met de manier waarop we uw gegevens verwerken, dan kunt u zich wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op https://departement-mow.vlaanderen.be/nl/privacyverklaring